Evenementen

SlideShow

Evenementen

<<  Oktober 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  Achter: Marieke de Boer, Vera Visser en Corina van Dijk
Midden: Siska van Egmond, Anita Reekers, Yolanda Hendriks en Annedien Smidt
Voor: Richard Westra en Erik Leushuis
 
Missie/visie:
Als vertegenwoordigende raad is het goed om na te denken over de vraag wat je voor je achterban kunt en wilt betekenen. Dit heeft geleid tot een ‘missie’. Dat klinkt nogal gewichtig, maar het is niet meer dan het vastleggen van de uitgangspunten voor het handelen van de MR en het is een instrument om het belang van onderwerpen te kunnen wegen. “Door middel van een open en actieve communicatie met de achterban behartigen wij de belangen van ouders en personeel; daarbij zijn wij actief betrokken bij de beleidsvorming. Wij willen een bijdrage leveren aan een school waar kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven. Een school waar het kind zich prettig voelt en centraal staat en waar een prettige werksfeer heerst.”


Communicatie vergroten met de achterban
De MR heeft ook de ambitie om de communicatie met en de betrokkenheid van de achterban (personeel én ouders) verder te versterken. De MR zal haar zichtbaarheid vergroten door onder meer actief gebruik te maken van de hulpmiddelen van internet (internetsite), bijdragen te leveren aan nieuwsbrieven en andere informatiebulletins en het versterken van contacten met andere belangenbehartigers binnen de schoolorganisatie zoals de OR. De MR staat open voor vragen, wensen, suggesties en aanbevelingen vanuit de achterban om zo optimaal mogelijk deze geluiden te laten weerklinken in de overlegvergaderingen met de directeur/bestuurder.


Werkafspraken
Een goede werkwijze van de MR draagt bij aan een continue grip op de beleidscyclus. Om deze goede werkwijze te waarborgen, heeft de MR werkafspraken vastgesteld. Deze werkafspraken zijn onder meer een regelmatige vergadercyclus, regelmatig formeel en informeel overleg met de directeur voeren en op actieve wijze de dialoog zoeken met de achterban.

# Naam Positie
1 Anita Reekers Voorzitter
2 Erik Leushuis Voorzitter
3 Rob ten Elshof Secretaris
4 Annedien Smidt Penningmeester
5 Siska van Egmond Lid
6 Marieke de Boer Lid
7 Corina van Dijk Lid
8 Yolanda Hendriks Lid
9 Vera Visser Lid
10 Melanie ten Brinke Lid

Het laatste nieuws

Kabouterpad
article thumbnail Op woensdag 8 oktober ’14 (voor de herfstvakantie) mochten alle kleuters op...

Google Search

asd