Kamp groep 8

Spannend….eindelijk in groep 8 en dan 3 dagen op kamp! Een hele grote belevenis voor de leerlingen.

Woensdag, donderdag, vrijdag 14 t/m 16 september

Stukje door leerling groep 8


Met de groepen 8 gaan we op de fiets op kamp, maar eerst gaan we op school teams maken, elk team krijgt een kleur en met die kleur moet je een naam verzinnen voor je team, een yell en een logo. In die teams moet je challenges en spelletjes uitvoeren om punten te verdienen. Afgelopen keer zijn we met de groepen 8 naar Hellendoorn geweest. Daar sliepen we op kampeerboerderij de Bosrand. In de achtertuin was een heel groot speel gebied met schommels, wipwappen, een basketbalveld en een voetbalveld. Verder hebben de jongens en de meisjes een aparte slaapzaal, toilet en douche hokjes.

Activiteiten
We gaan allemaal soorten leuke activiteiten doen, bijvoorbeeld avondspellen en sport activiteiten. Bij de activiteiten is het wel leuk om het zelf gemaakte t-shirt aan te trekken dan weet je ook bij wie je in het team zit, ook krijgen we bandana’s met de kleur van je team.

Interieur
We komen aan bij de bosrand in Hellendoorn. Binnen is het best groot er is een zaal met allemaal tafels stoelen, achterin was een bar en een keuken. Natuurlijk is er ook corvee want anders moeten de juffen, meesters en de begeleiders alles alleen doen.

Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.